01.09.2022 // Koulutettu hieroja Anne aloittaa Avenuella 5.9.

Hienoja uutisia! Meillä aloittaa syyskuussa uusi hieroja Anne. Hänelle voi jo varata aikoja jo 5.9 alkaen. Alla hänen tervehdyksensä. 😊

”Hei!

Olen Anne ja olen toiminut koulutettuna hierojana 4 vuotta. Minulla on kokemusta monipuolisesti erilaisten asiakasryhmien hoidosta ja yhdistelen työssäni klassisen hieronnan lisäksi eri tekniikoita, esimerkiksi fascia-kalvojen käsittelyä, asiakkaan tarpeen mukaan.

Olen myös pidempään ollut kiinnostunut hieronnan vaikutuksesta hermoston yli- ja aliviritystilojen tasapainottamisessa. Päämääränäni on tarjota hierontaa liikaan ajatteluun, kehon kolotuksiin ja kosketuksen kaipuuseen.

Tervetuloa omana itsenäsi!”

25.09.2021 // Jalat kuntoon omassa kotona!

Tarjoamme nyt jalkaterapiaa ja jalkojenhoitoa kotikäynteinä Meilahden alueella. Kotikäyntiä varten tarvitset vain mukavan tuolin pistorasian läheisyydeltä, muut tarvikkeet tuomme mukanamme.

Hoidot kotona alkaen 58 € + 50 % kotikäyntilisä hoitohinnasta. Varaukset puhelimitse joko Helenalta (045 7832 1830) tai Susannalta (045 7831 8825) sekä sähköpostitse osoitteesta info@jalkaterapia-avenue.fi.

25.08.2021 // Päivitykset hinnastoon sekä palveluihin

25.08. alkaen hierontahinnastomme päivittyy. Tätä päivää ennen tehdyt varaukset toteutuvat vielä aiemman hinnoittelun mukaisesti!

Lisäksi tarjoamme jatkossa suosituimpia palveluitamme sisältäviä, päästä varpaisiin hoitavia palvelupaketteja:

  • Ihon ja kynsien hoito 60 min + kosteuttava jalkahieronta 30 min – 98 €
  • Ihon ja kynsien hoito 30 min + klassinen tai urheiluhieronta 30 min – 98 €
  • Ihon ja kynsien hoito 60 min + klassinen tai urheiluhieronta 60 min – 110 €

Tervetuloa!

2.3.2021 // Koronaisen kevään vaikutukset toimintaamme

Maaliskuussa olemme avoinna normaalisti ja palvelemme totuttuun tapaan kasvomaskeihin varustautuneina.

Hoitolamme on pieni, joten otamme sisälle vain yhden asiakkaan kerrallaan. Kontaktien välttämiseksi muihin asiakkaisiin, saavuthan vasta varaamanasi ajankohtana. Kiitos!

19.12.2020 // Uusia ilmeitä, tuttuja palveluita

Hoitola Avenue on nyt Jalkaterapia Avenue!

Pyrimme jatkossa tarjoamaan entistä kattavammin palveluita etenkin jalkaterveyden edistämiseksi, mistä syystä tammikuussa Avenuen tiimissä aloittaa toinen jalkaterapeutti Susanna Åberg. Susannalle voi varata aikoja jalkaterapiaan sekä jalkojen hemmotteluhoitoihin 04.01.2021 alkaen joko nettiajanvarauksesta tai numerosta 045 7831 8825.

Nimenmuutoksen myötä myös osa yhteystiedoista päivittyy. Sähköpostitse voi tavoitella jatkossa osoitteesta info@jalkaterapia-avenue.fi, vanha sähköpostiosoite hoitola-avenue@gmail.com toimii vielä toistaiseksi. Pistäthän myös nettisivujen uuden osoitteen, www.jalkaterapia-avenue.fi, talteen. 

Avenue tarjoamat palvelut säilyvät muuten samoina ja aikoja voi varata sekä jalkaterapiaan, hierontaan sekä jalkojen hemmotteluhoitoihin. Hoitola Avenuen nimellä myydyt lahjakortit ja niissä olevat yhteystiedot ovat voimassa normaalisti lahjakortin päivämäärään asti. 😊

02.12.2020 // Loppuvuoden tarjoukset ja aukiolo

Joulukuussa jalkaterapia-ajan yhteydessä Avenue tarjoaa joululahjaksi vapaavalintaisen ihonhoitotuotteen (arvo 4,9-14,9 €)!

Tarjous koskee vähintään 45 minuutin pituisia aikoja. Tuotteita on rajallinen määrä. Tarjous on voimassa 23.12.2020 asti, tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Avenue lomailee 24.12.2020-03.01.2021, jonka aikana puhelin- tai sähköpostiyhteydenottoihin voi tulla viivettä. Nettiajanvaraus toimii normaalisti yötä päivää. 🙂

18.11.2020 // Palveluvalikoiman muutokset

Olemme päivittäneet Avenuen palveluvalikoimaa.

Jalkojenhoidot varattavissa nyt nettiajanvarauksessa ”Jalkaterapia – Ihon ja kynsien hoito”- nimellä. Palvelun sisältö vastaa jalkojenhoitoa lämminhenkistä ja yksilöllistä käsittelyä unohtamatta.

Pidempään vaivannutta jalan ongelmaa tai kiputilaa varten suosittelemme tutustumaan ”Jalkaterapia – Jalan toiminta ja tutkiminen”-palveluun. Tässä pyrimme tuomaan helpotusta vaivaan, selvittämään mahdollisen syyn ongelman taustalla sekä poistamaan mahdollisen ongelman aiheuttajan.  

Hierontapalveluihin olemme lisänneet 75 minuutin sekä 120 minuutin hieronta-ajat. Näiden hierontojen aikana kehon lihaskireydet saavat kyytiä ja mieli tilaisuuden rentoutua.

Tutustu uudistettuun palveluvalikoimaan tarkemmin ”Palvelut” – välilehdeltä.