Jalkaterapia

Jalkaterapeutti hoitaa kaikenikäisiä asiakkaita, joilla on alaraajojen kiputiloja, iho- ja kynsimuutoksia, jalkaterän ja varpaiden kuormitus- ja asentomuutoksia tai tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Jalkaterapeutin vastaanotolla pyritään selvittämään syyt ongelmien taustalla ja tarvittava hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Olemme jakaneet jalkaterapiapalvelumme kahteen osa-alueeseen: ihon ja kynsien hoito sekä jalan toiminta ja tutkiminen. Hoitoajat saatavilla 15-90 minuutin pituisina. Varaathan ensi käynnille vähintään 60 minuutin ajan

Jalkaterapia – Ihon ja kynsien hoito

Tässä keskitymme erityisesti jalkojen ihon ja kynsien hoitoon. Samalla pyrimme löytämään pidempiaikaista apua mahdollisiin jalkaongelmiin. Hoito voi sisältää esimerkiksi jalkapohjan kovettumien, känsien tai syylien poistoa tai pitkien ja paksuuntuneiden kynsien ohennusta. Lisäksi saat tarvittaessa tietoa jalkaterveydestä sekä ohjeita jalkojen omahoitoon.

Valitse tämä palvelu, mikäli kaipaat perinteistä jalkojenhoitoa sekä kevyttä tunnetta askeleesi.

Jalkaterapia – Jalan toiminta ja tutkiminen

Jalkaterapialla voidaan etsiä keinoja jalkojen ja alaraajojen toiminnallisten ongelmien hoitoon. Mikäli sinulla on esimerkiksi kantapään tai päkiän alueen kiputiloja tai esimerkiksi ongelmia kävelyssä tai muussa liikkumisessa, voi alaraajojen toiminnan tutkiminen olla hyödyksi.  Apua voidaan saada esimerkiksi alaraajojen manuaalisella käsittelyllä, yksilöllisillä harjoitteilla tai pienapuvälineterapialla (silikoniortoosien teko).

Valitse tämä palvelu, mikäli haluat selvittää alaraajojesi toimintaa ja saada apua mahdollisten jalkaongelmien hoitoon.

Hieronta

Klassinen hieronta on kehon pehmytkudoksiin kohdistuvaa käsittelyä. Hieronta koetaan usein kokonaisvaltaisesti rentouttavana, rasittuneita lihaksia palauttavana sekä kipua lievittävänä. Lopullisen vaikutuksen huomaa yleensä muutaman vuorokauden kuluessa käsittelystä. Urheiluhieronnassa sovelletaan klassista hierontaa asiakkaan tarpeisiin erityisesti tämän urheilulajitausta huomioiden.

Hoitotapahtuma suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Hieronta-ajat varattavissa 30-120 minuutin pituisina.

Jalkojen hemmotteluhoidot

Rennoilla jaloilla on kevyt kävellä!

Jalkoja helliviin hierontahoitoihimme sisältyvät jalkojen ihon kuorinta, kynsinauhojen hoito, jalkanaamio sekä jalkojen hieronta (huom., ei sisällä kynsien leikkuuta). Palvelu saatavilla 30 minuutin tai 45 minuutin pituisena.

Hemmotteleva jalkahieronta on mahdollista yhdistää muihin hierontahoitoihin. Kysy lisää!